A szakmád a jövőd!

2018. december 02. 18:37 - Kin Róbert

Szolgáltatások

BIZTOSÍTÁS

 biztositas_60.jpg

 

Felelősség biztosítás

A munka törvénykönyve (2012. évi I. tv.) alapján a munkavállaló által a munkáltatónak – nem szándékosan vagy súlyos gondatlansággal – okozott kárért a munkavállaló 4 havi bérének (távolléti díjának) erejéig vonható felelősségre. A károkozás történhet úgy, hogy az ügyfélnél keletkezik kár (pl. vakolat-/cserépomlás, koromhullás stb.), vagy pl. ellopják a műszert az utcán, tömegközlekedési eszközön, esetleg a szolgálati gépjárműben okoz a munkavállaló – nem szándékosan – kárt. Ezekre az esetekre biztosít fedezetet a felelősségbiztosítás, és a munkavállaló helyett a biztosító fizet.

Élet- és balesetbiztosítás

Számtalan olyan helyzet van, amikor a munkavállaló – akár munka közben – balesetet szenved, csonttörést, vagy égési sérülést, netán kórházi ápolásra szorul. Ez egyrészt kiesést jelent a munkából, amit a munkáltatók nem néznek jó szemmel, másrészt jövedelem-kiesést is okoz, a táppénz pedig mindössze a munkabér 60%-a. Ilyen esetekre nyújt egy kis anyagi támogatást a tagjainkra kötött élet- és balesetbiztosítás.

ÉRDEKVÉDELEM

Dolgozói érdekképviselet

A Szakszervezet vezetői fizikai munkát végző kéményseprők, hiteles információkkal képviselik a dolgozókat. Ismerik a mindennapos problémákat és a kapcsolatuk jó a munkavállalói társadalommal.

26850596_1506410386144862_1230401225328452543_o.jpg
Kép illusztráció

Szociális érdekvédelem

Munkavállalók érdekképviselete a munkáltatóval szemben, munkajogi és munkaügyi problémák feltárása, megoldása, tárgyalás a munkáltatóval!

Jogi segítségnyújtás
erdekvedelem2_60.jpg

Munkajogi problémák esetén jogi képviselet, akár munkaügyi felügyelet, akár munkaügyi bíróság előtt

Büntetőjogi képviselet a munkavállaló foglalkozás körében felmerülő felelőssége alapján

(CO – mérgezés, kéménytűz esetén a kéményseprő felelősségre vonása körében)

Szakmai érdekvédelem
erdekvedelem3_60.jpg

Országos, szakmai érdekképviselet a jogalkotóval, döntéshozókkal, szakmai érdekképviseletekkel és szakmai hatóságokkal szemben!

Média képviselet
erdekvedelem4_60.jpg

Kéményseprők Országos Szakszervezete médiában legtöbbet megjelenő kéményseprő szakszervezet. Magyar médiában fejlet kapcsolat rendszert fejlesztett ki, mind a televízió, rádió és újságok felé is!
Így hitelesen és maximálisan tudja képviselni a kéményseprők érdekeit.

KEDVEZMÉNYEK

Kedvezményes bankszámlacsomagok

A KOSZ a LIGA Szakszervezetek részeként tagjai számára is elérhetővé teszi a Raiffeisen és az Erste Bank – kifejezetten a Liga-tagok számára összeállított – kedvezményes bankszámlacsomagjait.

Támogatások

Iskoláztatási, óvodáztatási támogatás

Kulturális és sportolási támogatás

Szemüveg készítési támogatás

Képzési, oktatási lehetőségek

Folyamatosan keressük a pályázati lehetőségeket, melyek segítségével tagjainkat támogathatjuk egyrészt a szakmai ismereteik bővítésében – akár mestervizsga megszerzésében -, illetve idegen nyelvi képzésekben, illetve igény esetén más jellegű oktatáson, tanfolyamokon történő részvételben.

Szakszervezeti póló
kedvezmenyek2_60.jpg

Tagjainknak kedvezményes áron pólót készítetünk megrendelésre!

Naptár
naptar_2019_terv.jpg

Saját tervezésű fali és kártya naptár minden évben.

Szakszervezet valamennyi tagja, térítésmentesen fog kapni. Egyénileg is rendelhető kedvező áron.

TAGKÁRTYA

tagkartya_60-300x194.jpg

Tagkártya

Szolgáltatási szabályzatunk értelmében, aki legalább három hónapja, díjfizetéssel rendezett tagja a szakszervezetnek, az névre szóló tagkártyára jogosult, illetve jogosulttá válik a szakszervezet biztosítási kedvezményére is. A tagkártya tulajdonosa 5-50 % kedvezményeket vehet igénybe, az ország egész területén az alábbi beváltó helyeken.

Bővebb információ, a kedvezmények igénybevételéről, itt

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kemenyseprok.blog.hu/api/trackback/id/tr2514412384
A szakmád a jövőd!
süti beállítások módosítása